Novitax WebBér Demó - Regisztráció
Felejtse el az unalmas és pontatlan nyilvántartások vezetését, tegye gyorsabbá és hatékonyabbá munkáját:

Használja a „WebBér” Online Munkaidő Nyilvántartó Rendszert!

A WebBér hatékonyan vezeti a kötelező munkaügyi nyilvántartásokat. Használatával a bérszámfejtéshez szükséges alapadatok időben és pontosan kerülnek át a Novitax bérszámfejtő programba. Kiváltja a papír alapú jelenléti íveket, a személyi és távolléti (pl. szabadságok) adatok többszöri egyeztetését. A külső számfejtéshez (pl. könyvelőiroda, bérszámfejtési szolgáltatás) szükséges alapnyilvántartásokat a megbízók (vagy a megbízók munkavállalói) folyamatosan vezethetik.

Miért érdemes még használni a Rendszert?

  • Felhasználóbarát kezelőfelület.
  • Egyszerűen kezelhető webes alkalmazás, a regisztrált felhasználóknak bárhonnan, bármikor elérhető.
  • Regisztrál, és már használhatja is! (szükségtelen telepítéssel frissítéssel bajlódnia vagy informatikai ismeretekkel rendelkeznie).
  • Az elektronikus nyilvántartás kiváltja a papír alapú nyilvántartásokat és dokumentumokat.
  • A munkavállaló a bérszámfejtési bizonylatait az aláírásgyűjtés helyett elektronikus aláírással hitelesíti.
  • A bérpótlékos-időadatokat kiszámolja és összesíti egyetlen kattintással. (teszt fázis)
  • Az időadatokat és távolléteket automatikusan tölti át a Novitax bérszámfejtő programjába.
  • Egy helyen kezelheti cége vagy könyvelőiroda esetén az összes partnercége munkaidő adatait, személyi adatváltozásait, ill. bérszámfejtéshez szükséges dokumentumait, ezáltal munkája felgyorsul.

Ha szeretné INGYENESEN és minden további kötelezettség nélkül kipróbálni az Online Munkaidő Nyilvántartó Rendszer bemutató (Demo) verzióját, akkor regisztráljon a WebBér Demo programba, amely elindításának lépéseit itt tekintheti át

A regisztráláshoz adja meg nevét, email címét és telefonszámát, majd kattintson az „Igénylem a Demo-t” gombra. A sikeres regisztrálást a megadott email címre küldött üzenettel jelezzük vissza, a cégadatok megadásához kattintson az üzentben levő linkre. verzióját: